יום שישי, 13 ביולי 2012

סלט פטרוזליה בצל ירוק וצנונית



סלט רענן, קל להכנה ומאוד טעים, יפה להגשה ובריא מכיל צנונית פטרוזליה טרייה ובצל ירוק משתלב מצויין עם בשר, ודגים .

חומרים :
 1/2 חבילה פטרוזליה
4 צנוניות (הבייבי)
1 בצל ירוק
1/2 לימון
1 כף שמן
1/2 כפית מלח

אופן הכנה :
שוטפים היטב את הפטרוזליה ומיבשים , מפרידים את העלים מהגבעולים ומניחים בקערה (משאירים את העלים שלמים)
קוצצים דק את הבצל ירוק ומוסיפים לפטרוזליה,  מתבלים בלימון, 1 כף שמן מלח ומערבבים מניחים במקרר ל- חצי שעה .
לפני ההגשה רוחצים את הצנוניות ומנקים מגבעולים (לא מקלפים את הקליפה) פורסים את הצנוניות בשלמותן לעיגולים דקים מערבבים עם הסלט ומגישים .






אין תגובות: