לביבות גבינה ,שמנת וקינמון של איילת הירשמן (שף,לאשה) טעימות טעימות וקלות להכנה:
חומרים לכ-20 יחידות
250 גרם גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה 15%
2 ביצים
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר
קמצוץ מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית (תוספת שלי )
8 כפות גדושות קמח תופח
לטיגון
100 גרם חמאה ו-2 כפות שמן
להגשה :
סוכר מעורבב עם קינמון
אופן הכנה :
מערבבים בקערה גבינה ושמנת מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה , מוסיפים קינמון, סוכר תמצית וניל,וקמצוץ מלח ולערבב עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים עד שהבלילה אחידה מניחים בצד ל-10 דקות בטמפרטורת החדר.
מחממים במחבת חמאה ושמן בחום בינוני עד להמסת החמאה , אני השתמשתי במחבת קטנה כך שחילקתי את החמאה ל-20 גרם וקצת שמן בכל טיגון) מניחים תלולית מהעיסה במחבת אפשר בעזרת כף ומטגנים על להבה בינונית עד להווצרות בועות בקצוות הלביבה והיא מזהיבה, הופכים ומטגנים מהצד השני עד להזהבה , להוציא מהמחבת לנייר סופג.
להגשה: מגישים את הלביבות חמימות עם תערובת של סוכר וקינמון מעל וזוללים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה