יום רביעי, 14 בדצמבר 2011

לביבות גבינה,שמנת וקינמון



לביבות גבינה ,שמנת וקינמון של איילת הירשמן (שף,לאשה) טעימות טעימות וקלות להכנה:

חומרים לכ-20 יחידות

250 גרם גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה 15%
2 ביצים
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר
קמצוץ מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית (תוספת שלי )
8 כפות גדושות קמח תופח
 לטיגון
100 גרם חמאה ו-2 כפות שמן

להגשה :
סוכר מעורבב עם קינמון

אופן הכנה :
מערבבים בקערה גבינה ושמנת מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה , מוסיפים קינמון, סוכר תמצית וניל,וקמצוץ מלח ולערבב עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים עד שהבלילה אחידה מניחים בצד ל-10 דקות בטמפרטורת החדר.

מחממים במחבת חמאה ושמן בחום בינוני עד להמסת החמאה , אני השתמשתי במחבת קטנה כך שחילקתי את החמאה ל-20 גרם וקצת שמן בכל טיגון) מניחים תלולית מהעיסה במחבת אפשר בעזרת כף ומטגנים על להבה בינונית עד להווצרות בועות בקצוות הלביבה והיא מזהיבה, הופכים ומטגנים מהצד השני עד להזהבה , להוציא מהמחבת לנייר סופג.

להגשה: מגישים את הלביבות חמימות עם תערובת של סוכר וקינמון מעל וזוללים.






אין תגובות: