רולדות טעימות נימוחות ונמסות בפה מרקם משגע של ריבת תותים איכותית קוקוס ואגוזים בסיס הבצק הוא בצק שק"ם (שמנת , קמח, מרגרינה) אני החלפתי מרגרינה בחמאה והוספתי גם ביצה והתוצאה נפלאה!!!
חומרים:
1 חבילה קטנה 350 גרם קמח תופח של אוסם
1 שמנת חמוצה 15%
200 גרם חמאה
1 ביצה
מילוי :
ריבת תות איכותית (אני משתמשת בריבת ענבי ציון מעולה ללא צבעי מאכל ו-45% פרי)
100 גרם קוקוס
150 גרם אגוזים קצוצים
אופן הכנה :
בקערה שמים קמח,חמאה,שמנת וביצה מערבבים לבצק אחיד ומניחים במקרר כ-שעה .
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ,
כל חלק פותחים למלבן, מורחים ריבה כ-2 כפות מפזרים 1/4 מכמות הקוקוס והאגוזים מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה.
אופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות עד שהרולדה מזהיבה מוצאים מצננים מעט וחותכים לפרוסות בעת ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה