עוגיות עם שוקולד לבן פריכות וממכרות , הריח שמתפזר בבית בזמן האפייה משגע את בלוטות הטעם מומלץ!!
כ-22 יחידות
חומרים:
125 גרם חמאה רכה
1.3/4 כוסות קמח (כוס חד פעמית שתיה קרה)
2 כפות סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1 שקית סוכר וניל
3 כפות חלב
1/2 כפית אבקת אפיה
200 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות גדולות
אופן הכנה:
מערבבים עם מזלג חמאה רכה , סוכר לבן , סוכר חום ותמצית וניל לתערובת אחידה וקרמית,
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה לערבב עד לקבלת פרורים , להוסיף את קוביות השוקולד הלבן לערבב מעט .
להניח את הבצק על גבי נייר אפיה לסדר בצורת נקניק לעטוף את הבצק ולהקפיא ל- שעתיים , להוציא ולחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ לסדר על נייר אפיה בתבנית התנור , לחמם את התנור לחום 180 מעלות ולאפות 13 דקות ,להוציא מהתנור ולהניח לקרור (העוגיות מזהיבות בצדדים ונשארות לבנות במרכז זה מצויין) חשוב לצנן את העוגיות היטב לפני שמעבירים אותם לצנצנת (או טועמים) כשהם חמות הם מתפרקות.
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה