עוגת גבינה ושוקולד מריר בתוספת קוביות שוקולד מרסי את העוגה הנפלאה הזו הכין בעלי לבד!!! (העוגה השניה שהכין בכל תקופת נישואינו ) עוגה קלה להכנה ללא צורך במיקסר מה שנשאר לי לעשות זה להכין את הקפה ולאכול בהנאה.
חומרים:
תבנית 26
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה 5%(קופסה)
1 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (כ-3/4 כוס חד פעמית שתייה קרה)
1 איסטנט פודינג וניל
5 כפות קורנפלור ( שטוחות)
3 אצבעות שוקולד מרסי חתוכות לקוביות (לא חובה)
רוטב שוקולד:
1/2 מיכל (שנשאר)שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה:
בקלחת שמים שוקולד ושמנת מתוקה מחממים על הגז עד להמסת השוקולד להניח בצד להתקרר.
בקערה שמים 5 כפות קורנפלור 1 איסטנט פודינג וניל מערבבים .
בקערה נוספת שמים 3/4 כוס סוכר 1 גבינה לבנה, 1/2 שמנת מתוקה ,4 ביצים , 1 כפית תמצית וניל מערבבים ידנית עד שהבלילה אחידה , מוסיפים את קערת היבשים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה , מעבירים לתבנית
האפייה , לוקחים את תערובת השוקולד המומסת ומפזרים על על פני כל העוגה, זה הזמן לפזר את קוביות שוקולד המרסי ,אופים בתנור בחום 170 מעלות כ-45 דקות (אפשר להניח תבנית עם מים חמים בתחתית התנור בזמן אפית העוגה) העוגה מוכנה שכקיסם ננעץ בה ויוצא נקי מפירורים, במידה והעוגה משחימה מלמעלה וטרם מוכנה יש לשים עליה נייר אפייה ולהמשיך לאפות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה