גלידת וניל ברוטב דובדבנים חם תענוג אמיתי השילוב של הרוטב החם עם הגלידה הקרה מדהים ובתוספת דובדבנים זה מושלם, קינוח ב-5 דקות.
חומרים :
צנצנת דובדבנים חמוצים בסירופ
2 כפות סוכר
2 כפות ברנדי
3 כפיות קורנפלור
גלידת וניל איכותית
אופן הכנה:
לקחת 1/2 כוס מנוזל הדובדבנים ולשים בקערית להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד להמסת הקורנפלור.
את יתרת הדובדבנים עם הנוזל לשים בסיר קטן , להוסיף את 2 כפות הסוכר, ו-2 כפות הברנדי לבשל עד לרתיחה בערך 5 דקות לערבב , להוסיף את נוזל הקורנפלור והדובדבנים שהכנו, לרוטב הדובדבנים החם, לערבב עד שהתערובת מסמיכה (לא להרתיח), להוריד מהאש, לחלק את הגלידה לצלחות להוסיף את רוטב הדובדבנים החם ולהגיש מיד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה