חומרים
1/4 חבילה נענע רחוצה היטב
4 בצלים ירוקים
200 גרם בורגול דק
מיץ מלימון שלם,1 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית כמון
1/4 כוס שמן קנולה
1 רימון (עם גרגרים בצבע בורדו)
אופן הכנה:
להשרות במים את הבורגול כ-1 שעה
לקצוץ דק את הפיטרוזליה אפשר עם הגבעולים (רק לא את הגבעולים העבים) לקצוץ את הנענע והבצל ירוק לשים הכל בקערה.
לסנן ולסחוט את הבורגול שהשרנו ולהוסיף לקערה, להוסיף מלח, פלפל שחור, כמון, מיץ מלימון 1 שלם, 1/4 כוס שמן קנולה לערבב ולתקן תיבול, לסדר בצלחת הגשה ולפזר גרגרי רימון בנדיבות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה