עוגה אישית מרשימה וקלה להכנה העוגה שוקולדית וחמה, השוקולד הלבן נשפך עם הביס הראשון שילוב מנצח של טעם ומרקם , מעדן אמיתי .
וולקנו שוקולד:
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס קמח
14 כוס קקאו
4 ביצים בינוניות
1 כף ליקר פרנג'ליקו/אמרטו
100 גרם שוקולד לבן
8 תבניות מאפינס חד פעמיות משומנות במעט חמאה.
אופן הכנה:
ממיסים שוקולד עם חמאה בקערת חסינת חום במיקרוגל עד לקבלת בלילה אחידה (לערבב מדי פעם) לאחר שהתערובת אחידה, להוסיף ידנית את הסוכר, הקמח, הקקאו, לערבב כשהתערובת אחידה, להוסיף את הביצים אחת בכל פעם, לערבב היטב .
להעביר לתבניות החד פעמיות למלא כ-3/4 תבנית ולשים במקרר ל-15 דקות.
יש לשבור את קוביות השוקולד הלבן, להכניס 2 קוביות לכל תבנית ולכסות בבלילה (היא קצת קשה עכשיו, יש לדחוס את הקוביות פנימה) עד לשלב הזה אפשר להכין הכל מראש ולשמור במקרר .
ממש לפני ההגשה לחמם תנור ל-200 מעלות ולאפות כ-12 דקות (העוגות מתקשות בדפנות ונוצר קצת קרום מלמעלה אבל זה עדיין קצת רוטט ) להוציא מהתנור ולהמתין דקה , להפוך את התבנית על גבי צלחת, לפזר מעט אבקת סוכר
ולהגיש עם כדור גלידה איכותי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה