תוספת קישואים חמה וטעימה כמעט ללא קלוריות והכי חשוב קלה להכנה:
6 קישואים טריים
1 שן שום כתוש
3 כפיות שמן קנולה בלבד!!
1/2 לימון טרי
1 כפית שטוחה כורכום
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
חופן פטרוזיליה שטופה וקצוצה
אופן הכנה:
רוחצים היטב את הקישואים (מגרדים מעט את הקליפה עם סכין) לחתוך את הקישואים לחצאים כל חצי לחתוך באמצע נוצרו לנו אצבעות קישואים.
בסיר/מחבת טפלון(חובה טפלון למניעת הדבקות) שמים כפית שמן קנולה (כן כפית אחת בלבד ) מניחים את הקישואים בשכבה אחת (בערך חצי מהכמות) לטגן את הקישואים עד להשחמה מכל הצדדים להוציא ולשים בצלחת , לטגן עם עוד כפית שמן את הקישואים שנשארו עד להשחמה , להוציא מהסיר ולהניח בצלחת .
בסיר שטיגנו (בלי לרחוץ) שמים כפית שמן 1 שן שום כתוש + 2 כפיות מים לתת לשום להטגן מעט ולהוסיף מיץ מחצי לימון , מלח, כורכום ופלפל שחור , נותנים לתבלינים להטגן כ-10 שניות ומוסיפים את הקישואים שטיגנו לערבב מעט לפיזור התבלינים באופן אחיד על הקישואים ולכבות לפזר את הפטרוזליה הקצוצה ולהגיש טעים חם וקר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה