חומרים :
תבנית קפיצית 28
6 ביצים
3 קופסאות גבינה 5%
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
3 כפות קורנפלור (גדושות)
1.1/2 כוסות סוכר
לציפוי :
1 שמנת מתוקה
1 איסטנט פודינג
1 כוס חלב
אופן הכנה :
מפרידים את החלבונים והחלמונים לקערות .
לקערת החלמונים מוסיפים 3/4 כוס סוכר, 3 קופסאות גבינה לבנה 5%
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל , 3 כפות קורנפלור, שמנת חמוצה ומקציפים .
בקערה נפרדת מקציפים את החלבון עם ה - 3/4 כוס סוכר שנותר
מוסיפים את האינסטנט פודינג שנשאר .
מאחדים את שני התערובות ביחד בתנועת קיפול .
שופכים את התערובת לתבנית האפייה ,מחממים תנור ל-180 מעלות
מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית מלבנית של התנור ממלאים את התבנית במלבנית במים (אפשר לעשות זאת בתוך התנור)ובכך אנחנו יוצרים בן מארי ואופים כ-45 דקות במידה והעוגה מתחילה להשחים מניחים עליה נייר אפיה .
העוגה מוכנה כשקיסם ננעץ בה ויוצא נקי מקררים.
ציפוי :
מקציפים שמנת מתוקה 1 איסטנט פודינג וניל וכוס חלב לקצף יציב , מצפים את העוגה ושומרים במקרר כ-8 שעות לפני ההגשה .
העוגה בתוך המים |
לאחר האפיה לפני הציפוי |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה