יום שני, 17 באוקטובר 2011

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים בחושה ב-10 דקות , מתכון שקיבלתי מחמותי יהודית, אני מכינה אותה בדרך כלל ליום כיפור כי היא קלילה וטעימה ומתאימה לפתיחת הצום .




חומרים:
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
3 ביצים
1/4 כוס שמן
4 כפות יין מתוק
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
5 תפוחי עץ מסוג גרנט סמית מקולפים וחתוכים גס.
אופן הכנה:
בקערה לשים את כל חמרי העוגה , לערבב ולאפות בתבנית 28 או פירקס אובלית, אפיה בחום 180 מעלות עד שהעוגה משחימה.









.

אין תגובות: