יום רביעי, 19 באוקטובר 2011

סלט כרפס,זיתים,אגוזים ותבלין עמבה

סלט שאכלנו במסעדת זיתא פיענחנו את המרכיבים והסלט שלפניכם הוא התוצאה, שימו לב יש תבלין עמבה בסלט שמעניק לו יחודיות.


חומרים:
1 סלרי/כרפס עלים קצוץ דק (כולל עלים וגבעולים)
10 זיתים ירוקים חתוכים לפרוסות ללא חרצנים
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
10 יחידות אגוזי מלך קצוצים גס
3 כפות גרעני דלעת (לקלות במחבת ) (לא חובה)
1/2 לימון
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כפית סוכר
1/4 כפית מלח (או לפי הטעם)
1 כף גדושה תבלין עמבה(רכשתי בדוחן של פרג במגה)
1 כף מים רותחים.

אופן הכנה:
שמים בקערה כרפס,פטרוזיליה,זיתים,אגוזים,גרעיני דלעת, לימון,מלח,שמן ומערבבים קלות
בקערית קטנה שמים תבלין עמבה וכף מים רותחים מערבבים היטב, ומוסיפים לסלט לערבב את כל המרכיבים להניח בצד ל-1/2 שעה ולהנות!!!!!








אין תגובות: