קינוח סיני מהיר הכנה קליל וטעים אני נזכרת בו כשיש לי הרבה בננות שלא נאכלות וכשבעלי רוצה משהו מתוק.....וקל עם סירופ מייפל ואגוזים .


3 בננות בשלות ומוצקות (לא רכות)
3/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
1/2 אבקת אפיה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
1 כף שמן
סירופ מייפל
8 יחידות אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)
ושמן לטיגון עמוק (אני משתמשת בסיר קטן לטיגון גם מלכלך פחות וגם לא צורך הרבה שמן)
אופן הכנה:
מכינים את הבלילה : שמים בקערה 1 ביצה 1/2 אבקת אפיה ומערבבים במרץ (עם מטרפה החיים יותר קלים)
מוסיפים את הסוכר , תמצית הוניל ומערבבים מוסיפים את החלב והמים ומערבבים, מוספים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (כמו לפנקייק ).
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק, קולפים את הבננה (אחת בכל פעם שלא ישחירו) חוצים אותה לחצי לאורכה טובלים כל חצי בבלילה שהכנו מכל הכיוונים ומטגנים עד להזהבה , מוצאים לצלחת עם נייר סופג מסדרים ע"ג צלחת הגשה יוצקים סירופ מייפל ואגוזים מגישים מיידכשזה עוד חם ומטענגים!!!.


3 בננות בשלות ומוצקות (לא רכות)
3/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
1/2 אבקת אפיה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
1 כף שמן
סירופ מייפל
8 יחידות אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)
ושמן לטיגון עמוק (אני משתמשת בסיר קטן לטיגון גם מלכלך פחות וגם לא צורך הרבה שמן)
אופן הכנה:
מכינים את הבלילה : שמים בקערה 1 ביצה 1/2 אבקת אפיה ומערבבים במרץ (עם מטרפה החיים יותר קלים)
מוסיפים את הסוכר , תמצית הוניל ומערבבים מוסיפים את החלב והמים ומערבבים, מוספים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (כמו לפנקייק ).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה