חומרים:
כלי לפונדו (עולה כ- 100 ש"ח )
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב
חופן ענבים שטופים
2 בננות מוצקות בשלות חתוכות שקית מרשמלו
קופסה תותים/דובנים רחוצים
אופן הכנה:
להמיס את השוקולד הלבן במיקרוגל (לא בצורה רצופה לבדוק כמה פעמים כי השוקולד הלבן נשרף מהר)
להמיס בקערה נפרדת את השוקולד חלב.
לסדר את הפירות בצלחות ,
למלא את כלי הפונדו בשני סוגי השוקולד המומס
ולהניח על שולחן ההגשה,
להדליק את הנר מתחת לכלי הפונדו (זה שומר על השוקולד חם)
להזמין את כולם לשולחן ולהתענג!!!
(כל סועד טובל את מה שהוא אוהב בשוקולד החם)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה