חומרים:
4 פלפלים ירוקים
4 פלפלים צהובים
4 פלפלים אדומים(גמבה)
1 פלפל חריף (לא חובה)
1 שן שום פרוסה
1/2 כוס חומץ/לימון
1 כף שמן
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
אופן הכנה:
לשרוף על הגז את הפלפלים (אפשר גם בתנור )עד שהקליפה נשרפת מכל הצדדים
לשים את הפלפלים המוכנים בתוך שקית ניילון ולהמתין עד שיתקררו מעט.
לאחר שהתקררו מקלפים את הקליפה השרופה (היא יוצאת בקלות )
ומנקים את הפלפלים מגרעינים, חותכים את הפלפלים לרצועות שמים בקערה, ומוסיפים את החומץ , השן שום הפרוסה,מלח,סוכר טועמים ומתקנים תיבול .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה