יום שבת, 2 ביולי 2011

עוגיות אגוזים מושלגות

חומרים:

1/2 ק"ג אגוזי מלך 
3/4 כוס סוכר חום
גרדת לימון (מלימון 1)                  
1/2 אבקת אפיה 
2 ביצים  
אבקת סוכר
אופן הכנה:
לטחון את האגוזים עם הסוכר 
לשים את תערובת האגוזים בקערה ולהוסיף את כל החומרים חוץ מאבקת הסוכר לערבב לתערובת אחידה 
ליצור כדורים קטנים ולגלגל באבקת הסוכר (אפשר לסדר במנג'טים מספר1.1/2)
לאפות בחום 180 מעלות עד שהעוגיות נסדקות
 

תגובה 1:

חן אמר/ה...

אחד הבלוגים הטובים שראיתי..
אחלה מתכונים!!!