יום שלישי, 26 ביולי 2011

סלט חסה תפוח עץ חמוציות ופקאן סיני

חומרים: 1 חסה(איסברג / ערבית) חתוכה דק.
תפוח עץ ירוק עם הקליפה פרוס דק ממש לפני ההגשה
1/2 כוס חמוציות
מיץ לימון טרי (מלימון וחצי בערך)
100 גרם פקאן מסוכר או בוטנים קלויים ללא קליפה
אופן הכנה:

 
למשרה החמוציות : 1/2 כוס חמוציות, מיץ לימון טרי שיכסה את החמוציות  וכף סוכר לחהשרות ביחד כמה שעות לפני ההגשה בקערית קטנה.
להגשת הסלט:
להניח את החסה בצלחת הגשה
להוסיף את התפוח הפרוס
להוסיף את החמוציות יחד עם הרוטב שנוצר מהמשרה
לפזר פקאנים/ בוטנים .
בתאבון

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

הכנתי, טעים מאוד.