1/2 כוס חמוציות
מיץ לימון טרי (מלימון וחצי בערך)
100 גרם פקאן מסוכר או בוטנים קלויים ללא קליפה
אופן הכנה:
למשרה החמוציות : 1/2 כוס חמוציות, מיץ לימון טרי שיכסה את החמוציות וכף סוכר לחהשרות ביחד כמה שעות לפני ההגשה בקערית קטנה.
להגשת הסלט:
להגשת הסלט:
להניח את החסה בצלחת הגשה
להוסיף את התפוח הפרוס
להוסיף את החמוציות יחד עם הרוטב שנוצר מהמשרה
לפזר פקאנים/ בוטנים .
להוסיף את התפוח הפרוס
להוסיף את החמוציות יחד עם הרוטב שנוצר מהמשרה
לפזר פקאנים/ בוטנים .
בתאבון
תגובה 1:
הכנתי, טעים מאוד.
הוסף רשומת תגובה