עוגת שוקולד :
להרטבת העוגה: 3/4 כוס מים רותחים + 4 כפות סוכר
אופן הכנה :לשים את כל חומרי העוגה במיקסר לערבב מעט ואז להוסיף את המים הרותחים
לערבב עד שיש בלילה נוזלית ואחידה לאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות עד שנועצים קיסם והוא יוצא נקי.
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש להרטיב אותה עם 3/4 כוס מים רותחים + 4 כפות סוכר שהמסנו ואז לפזר על פני כל העוגה.
אופן הכנה קרם:להמיס במקרוגל בתוך קערית את השוקולד המים והמרגרינה לרוטב חלק ולפזר על גבי העוגה.
תבנית חד פעמית הגדולה
חומרים:
1 כוס שמן
4 ביצים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
3.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קקאו
2.1/2 כוסות מים רותחים (כן רותחים )
קרם שוקולד:200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים
1 כפית מרגרינה
חומרים:
1 כוס שמן
4 ביצים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
3.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קקאו
2.1/2 כוסות מים רותחים (כן רותחים )
קרם שוקולד:200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים
1 כפית מרגרינה

אופן הכנה :לשים את כל חומרי העוגה במיקסר לערבב מעט ואז להוסיף את המים הרותחים
לערבב עד שיש בלילה נוזלית ואחידה לאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות עד שנועצים קיסם והוא יוצא נקי.
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש להרטיב אותה עם 3/4 כוס מים רותחים + 4 כפות סוכר שהמסנו ואז לפזר על פני כל העוגה.
אופן הכנה קרם:להמיס במקרוגל בתוך קערית את השוקולד המים והמרגרינה לרוטב חלק ולפזר על גבי העוגה.
אפשר לקשט במרשמלו גזור לעיגולים .
דובדבנים מסוכרים .
אפשר לקשט בקרם פרווה : 1 שמנת צימחית להקצפה 1 כוס חלב קוקוס 1 איסטנט פודינג וניל: להקציף במיקסר עד לקבלת קצפת ולקשט כיד הדמיון.
זו גרסת הפרווה במידה ורוצים שהעוגה תיהיה חלבית :
מחליפים 1 כוס מים רותחים ב-1 כוס חלב
בקרם השוקולד: את המרגרינה בחמאה ואת המים בחלב.
מחליפים 1 כוס מים רותחים ב-1 כוס חלב
בקרם השוקולד: את המרגרינה בחמאה ואת המים בחלב.
לקישוט אפשר להמיס שוקולד לבן ולזגזג ע"ג העוגה ואז לפזר מרשמלו חתוך לעיגולים הילדים משוגעים על זה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה