יום רביעי, 20 ביולי 2011

בראוניז שוקולד פרווה מעולה (מתאים לפסח)

בראוניז שוקולד פרווה
חומרים :
150 גרם שוקולד מריר (להמסה)
150 גרם שוקולד מריר קצוץ לקוביות
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח מצה
1/4 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל אמיתית
3 ביצים
100 גרם אגוזי לוז קלויים קלות (אני קולה אותם 5-10 דקות בחום 180 מעלות ומוציאה חלק מהקליפה לאחר הקלייה )
תבנית 30/25 (חד פעמית קטנה)
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות בלבד!!!!
אופן הכנה :
חשוב להוסיף את המרכיבים לפי הסדר הבא:
שמים בקערה חסינת חום 150גרם שוקלד ומכניסים למיקרוגל להמסה כ- 3-7 דקות לבדוק באמצע עד שהשוקולד נמס לחלוטין, להוסיף את השמן ולערבב ידנית להוסיף את הסוכר ולערבב ידנית ולהניח בצד.
לקצוץ גס את השוקולד המריר בעזרת סכין, ולהניח בצד.
להוסיף לתערובת השוקולד את הביצים , אחת אחת תוך כדי ערבוב ידני , להוסיף את הקמח מצה הקקאו ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את השוקולד הקצוץ לערבב מעט ולהעביר לתבנית, לשטח את התערובת בצורה אחידה, לפזר את אגוזי הלוז  ולאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות בלבד(גם אם זה נראה לא מוכן ורוטט להוציא מהתנור)


בתאבון. 

אין תגובות: