חומרים:125 גר' חמאה רכה
1.1/4 כוס קמח 1 כפית תמצית וניל אמיתית
1/2 כפית סודה לשתיה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן קוץ גס
100 גרם שוקןלד ציפס מריר
1/2 כפית סודה לשתיה
1 ביצה
1/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן קוץ גס
100 גרם שוקןלד ציפס מריר
אופן הכנה:
מקציפים את החמאה עם הסוכר כ-2 דקות מוסיפים את הביצה, אבקת הסודה לשתיה, סוכר וניל והקמח, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השוקולדים ומערבבים ידנית מכניסים למקרר לשעה (לפריזר ל-20 דקות ), מרפדים תבנית בנייר אפיה , בעזרת כפית לוקחים מהתערובת (כפית מלאה) ומניחים על גבי נייר האפיה במרווחים של 8 ס"מ מעוגיה לעוגיה כיוון שבזמן האפיה העוגיה מתרחבת .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה