יום ראשון, 24 ביולי 2011

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלגות נמסות בפה

חומרים:
100 גרם חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס קקאו

1 כוס קמח תופח
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 חבילה שוקולד ציפס (300 גרם)
לציפוי:
1 חבילה אבקת סוכר
אופן הכנה:
מקציפים חמאה מומסת + סוכר כ-4 דקות , להוסיף את הביצים אחת, אחת, להקטין את המהירות במיקסר ולהוסיף קמח תמצית וניל וקקאו לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב ידנית, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ל-1 שעה .
לשים בצלחת עמוקה ורחבה את אבקת הסוכר,  בעזרת כפית לקחת מהתערובת הקרה ולגלגל ביד לכדור קטן ולהניח באבקת הסוכר ולגלגל עד שכל הכדור מצופה באבקת סוכר,(אני מכינה 6 כדורים ומניחה בצלחת של האבקת סוכר ומטלטלת את הצלחת כך כל הכדורים מצופים יחדיו) לשים את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה עם מרווחים של 7 ס"מ
לאפות בחום 180 מעלות כ-12 דקות בלבד ולהוציא (העוגיות נסדקות ) לקרר ורק אז להוציא מנייר האפיה


אין תגובות: