חומרים :
500 גרם תמרים בוואקום
100 גרם שקדים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם קשיו
100 גרם אגוזי לוז
200 גרם שומשום קלוי
אופן הכנה:
מוצאים מהתמרים חתיכות גסות וקשות ושמים בקערה
קולים את האגוזים בתנור ומקררים
מערבבים את האגוזים עם התמרים ויוצרים 3 רולים מניחים שומשום ע"ג נייר אפיה, מגלגלים את הרול על השומשום ומצפים את כולו עוטפים בניילון נצמד או נייר אפיה ומקפיאים ל- 10 שעות לפני ההגשה כ-15 דקות מוצאים מהמקפיא ופורסים בעובי הרצוי (דק)
2 תגובות:
חובה לנסות פשוט מעדןןןןןןןןןןןןן.
לקונדיטורית בנשמה ניסיתי את השמרים פרג והצליח ברמות טעים מאוד תמשיכי לאפות מהנשמה ובאהבה
מרגו
הוסף רשומת תגובה