יום שבת, 2 ביולי 2011

רול תמרים ואגוזים



חומרים :

500 גרם תמרים בוואקום
100 גרם שקדים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם קשיו
100 גרם אגוזי לוז 
200 גרם שומשום קלוי 

אופן הכנה:
מוצאים מהתמרים חתיכות גסות וקשות ושמים בקערה 
קולים את האגוזים בתנור ומקררים
מערבבים את האגוזים עם התמרים ויוצרים 3 רולים מניחים שומשום ע"ג נייר אפיה, מגלגלים את הרול על השומשום ומצפים את כולו עוטפים בניילון נצמד או נייר אפיה ומקפיאים ל- 10 שעות לפני ההגשה כ-15 דקות מוצאים מהמקפיא ופורסים בעובי הרצוי (דק)

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

חובה לנסות פשוט מעדןןןןןןןןןןןןן.

מרגו אמר/ה...

לקונדיטורית בנשמה ניסיתי את השמרים פרג והצליח ברמות טעים מאוד תמשיכי לאפות מהנשמה ובאהבה
מרגו