חומרים לבסיס (לתבנית 26 ס"מ):
4 ביצים, מופרדות
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר1 שקית אבקת אפייה
לקרם קוקוס:
2.1/2 כוסות קוקוס (כוס חד פעמית)
1 כוס חלב / חלב קוקוס
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה
קרם פודינג וניל:
1 אינסטנט פודינג וניל1 שמנת מתוקה
1 כוסות חלב /חלב קוקוס
לציפוי:100 גרם שוקולד מריר
2 כפיות חמאה
2-3 כפות חלב
אופן הכנה:
1. מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב. 2. מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו (רצוי להעביר את הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים בתערובת ), ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. מקררים, העוגה צונחת זה בסדר.
4. מכינים קרם קוקוס: שמים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מורחים על הבסיס הקר.
5. מכינים קרם פודינג: מקציפים את השמנת, עם הפודינג והחלב. מורחים על העוגה, ומניחים במקרר.
6. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.
2 תגובות:
עוגה מעולה!!!!!
קלה להכנה
עוגה מעולה!!!!
קלה להכנה
הוסף רשומת תגובה