יום שבת, 17 בספטמבר 2011

סיגרים במילוי בשר

סיגרים במילוי בשר מטוגנים בשמן חם עסיסים וטעימיםםםםם מוגשים עם סלט עגבניות שרי בצל סגול ונענע.




חומרים:
חבילה עלי סיגר מוכנים(קניתי בחצי חינם)
שמן לטיגון עמוק

חומרים למילוי :
1/2 ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
1/4 כוס שמן
1/2 כפית בהרת
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית צ'ילי טחון (לא חובה)
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ עם 1/4 כוס שמן עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון מערבבים ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים והבשר משנה את צבעו, מוסיפים את התבלינים, טועמים ומתקנים תיבול , מניחים בצד לקרור .

אופן הכנה :
חוצים את עלי הסיגר לחצי מניחים בקצה כל חצי  סיגר (בערך כף ) ממלית הבשר שהתקררה  , מגלגלים לסיגר תוך כדי הכנסת הקצוות (משני צידי במלבן ) לתוך הגילגול, (על מנת שהסיגר לא יפתח בזמן הטיגון) ומניחים בצד, כשהתפר כלפי מטה (ראה צילום).

מטגנים בשמן עמוק ומגישים עם סלט עגבניות שרי, בצל סגול ונענע

סלט עגבניות שרי בצל סגול ונענע:
עגבניות שרי חצויות 250 גרם,
1/2 בצל סגול פרוס דק
חופן עלי נענע טרייה
חצי לימון סחוט
1 כף שמן זית
מלח לפי הטעם
אופן הכנה : לערבב את כל המרכיבים ולהגיש.















אין תגובות: